ALOHA

“Wanneer de student klaar is, zal de leraar verschijnen”

En we zijn allemaal studenten en docenten in een.

https://lamc360.eu/body/massage/

Massage is een van de oudste en krachtigste vormen van genezing. Lomi Lomi is een van de meest diepgaande vormen van massage.

Dus, wat maakt het zo speciaal, wat is het,

hoe werkt het verschilt van andere Massage,

hoe werkt het “werk”?

Ik ben vaak gevraagd wat Lomi Lomi betekent.

Het woord Lomi Lomi betekent gewoon massage. Wat het is, is een unieke helende massage afgeleid van de oude Polynesische en meer specifiek de meester genezers van Hawaï.

Om te begrijpen van de diepte van Lomi Lomi massage, het helpt om een goed begrip van de Hawaiiaanse filosofie genaamd Huna, en hoe de filosofieën van Huna betrekking hebben op bodywork en genezing.

Een fundamentele veronderstelling van Huna is dat alles harmonie zoekt en alles zoekt liefde. Dus hoe werkt dit betrekking hebben op massage? Misschien is dit het best kan worden begrepen door een van de alternatieve namen voor Lomi Lomi, en dat is “liefdevolle handen” massage. De reden hiervoor is dat het werkt zachtjes nog diep in de spieren met continue, vloeiende strokjes, volledig voeden van het lichaam en, waardoor de ontvanger om te ontspannen, geven in en gewoon zijn. Dus terwijl de techniek is een belangrijk onderdeel van de massage en de bijbehorende genezing, veel van het werk wordt gedaan door de liefde, met de focus van de beoefenaar op de cliënt wordt diep en compleet, met behulp van liefdevolle handen en een liefdevol hart.

Dit stroomt met totale energie, met behulp van de lange continue, vloeiende beroertes, gecombineerd met de zeer liefdevolle touch, ontspant het hele wezen, assisterende in een loslaten van oude overtuigingen, patronen en gedragingen die beperkingen veroorzaken en die worden opgeslagen in de cellen van onze Lichaam. Mensen denken over het algemeen van het geheugen, overtuigingen, onze “programmering”, zoals wordt opgeslagen in ons hoofd, in onze hersenen. Dit is niet het geval, dit geheugen en andere programmering is in feite opgeslagen in alle cellen van ons lichaam.

De Hawaiianen kijken naar dingen in termen van energiestroom, naar aanleiding van het idee dat een idee of geloof kan blokkeren energiestroom zo veel als spierspanning kan. Lomi Lomi helpt vrijlating van de blokkades, terwijl op hetzelfde moment het geven van de energie nieuwe richting. Aldus is Lomi Lomi niet alleen een fysieke ervaring; Het vergemakkelijkt ook genezing op de mentale, emotionele en spirituele niveaus als goed. De Hawaiianen bekijken alle aspecten van het lichaam als een en geloven dat de fysieke, mentale, emotionele en spirituele zijn allemaal deel uit van de ‘ hele ‘ zelf-wanneer genezing wordt verricht op een niveau, alle niveaus worden beïnvloed.

Wanneer de harmonie ontbreekt het effect is pijn fysiek, mentaal, emotioneel of spiritueel. De ziekte is een staat van spanning, die tot weerstand leidt die energie beweging blokkeert. Lomi Lomi helpt deze release en daarom vergemakkelijkt de weg naar genezing. Op het fysieke niveau, door Lomi Lomi stress en spanning zijn opgelucht, bloed en lymfestroom bijgestaan en de eliminatie van afval en toxinen gestimuleerd.

Dus, wat gebeurt er tijdens een Lomi Lomi massage? Hoe wordt het uitgevoerd? EEN Lomi Lomi begint meestal met een stilte tussen de beoefenaar en de klant, vaak met de beoefenaren handen zachtjes rusten op de klanten terug. In deze stilte de beoefenaar zal rustig zeggen een zegen of gebed vragen om wat genezing nodig is om plaats te vinden tijdens de massage. Alternatief of ook, kan de cliënt worden gevraagd om hun voornemen voor om het even welke genezing te plaatsen zij zouden willen ontvangen. De masseuse werkt dan heel intuïtief met de klant. In dit opzicht is er geen vast formaat of volgorde voor de massage en geen twee massages zullen ooit identiek zijn.

De massage wordt gegeven in vloeibare, ritmische beweging met behulp van de onderarmen en de handen. Sommige mensen hebben dit beschreven als het gevoel dat zachte golven bewegen over het lichaam. Een ander kenmerk is dat verschillende delen van het lichaam kan worden gemasseerd op hetzelfde moment, bijvoorbeeld een arm of hand kan werken aan een schouder en de andere kant kan werken op de tegenovergestelde heup. Dit helpt de ontvanger in totaal ontspannen als het onmogelijk is of op zijn minst uiterst moeilijk voor de hersenen om zich te concentreren op de twee verschillende gebieden in een keer. Door niet op gebieden in isolatie te werken wordt een diep gevoel van evenwicht en harmonie bereikt. Zoals ik al eerder zei, terwijl de techniek is belangrijk, de prioriteit is liefdevol het lichaam, met behulp van intuïtie, zodat de massage is “recht” voor de klant. De client op de tafel is niet gezien als iemand te worden vastgesteld, maar een wezen te worden teruggegeven aan harmonie en evenwicht. Het is belangrijk om te onthouden dat de beoefenaar niet genezen, maar is de facilitator voor de genezing.

Onder lichaam en full body beroertes ook helpen om de energie vrij, maken het lichaam zacht, het bevorderen van vrije en overvloedige stroom van levensenergie in de ontvanger. Volgens Huna filosofie, energie wordt ook geblokkeerd in de gewrichten. Zachte stukken van het lichaam en de verZachting rotaties van de gewrichten zijn daarom ook opgenomen om de vrijlating van spanningen te helpen en de stroom van energie te helpen, wederom niet te dwingen, maar het gevoel van het niveau van de klanten weerstand of comfort. De masseuse kan ook brom op verschillende punten tijdens de Lomi Lomi als de vibrerende en versterkte energie die resultaten ook helpt de vrijlating van blokkades.

Dancework of hula bewegingen, in combinatie met de adem van de beoefenaar zijn ook belangrijk en integraal aspect van Lomi Lomi. De reden voor de Hula type dans rond de tafel, terwijl masseren is niet alleen omdat het ziet er schattig uit! De bewegingen zijn allemaal belangrijk om de energiestroom te helpen, zowel binnen de beoefenaar en de ontvanger en helpt om de energie op een hoog niveau. Dit gecombineerd met ademhalingstechnieken door de masseuse zijn ook belangrijk in het bijstaan van de energiestroom. Het delen van de adem, de essentie van de schepper of universele energie, ongeacht de naam die u wilt geven, is een oude Hawaiiaanse gewoonte en sterk verbetert de energiestroom weer.

Een ander belangrijk verschil met andere massage is dat de persoon legt direct op het vinyl van de tafel en niet op een handdoek en in plaats van volledig gedekt door handdoeken, wordt gedekt door een klein vel of handdoek verlaten het grootste deel van het lichaam blootgesteld tijdens de massage , terwijl het handhaven van de ontvangers bescheidenheid. Dit maakt het een stuk makkelijker om de Underbody en full body beroertes uit te voeren zonder interruptinging de stroom van de massage. U denken dat het moet erg koud in het midden van de winter. Om dit te overwinnen en zorgen voor het comfort van de klant, kachels kunnen worden gebruikt om de kamertemperatuur te handhaven op een warm niveau.

Omdat de beoefenaar werkt intuïtief, een massage kan worden traag en zeer ontspannend of soms kan het een beetje sneller en dus meer verkwikkende en verlevendigen aan het lichaam. Soms is de ontvanger kan ervaren een emotionele vrijlating als de massage kan vrijgeven en verschuiving negatieve emoties, negatieve overtuigingen en andere “stuff” dat is opgeslagen in de cellen van het lichaam, met de helende effecten van de massage voortgezet lang na de Massage is voorbij.

De massage kan worden gedaan door een persoon of door twee of meer mensen samen te werken. Na twee mensen masseren heeft de neiging te sturen naar de ontvanger in een nog dieper niveau van ontspanning als je echt kan “T focus op vier handen doen verschillende dingen-het is echt een gelukzalige en tamelijk mindblowing ervaring

Ik zei aan het begin van deze pagina “Aloha”. De geest Aloha verwijst naar de houding van vriendschappelijke goedkeuring waarvoor de mensen van Hawaï zo beroemd zijn. Aloha staat voor zoveel meer dan Hallo of vaarwel of liefde. Zijn diepere betekenis is “het blije delen van het levensenergie in het heden”. Dit is echt een van de geheimen van Lomi Lomi en de liefde en koesteren het lichaam alsof het je eigen. Tante Margaret, die is een van de oudste en alom erkende leraar van Lomi Lomi heeft een definitie van Lomi Lomi die “de liefdevolle touch-een verbinding van hart, handen en ziel met de bron van al het leven!” Studenten van Lomi Lomi leren om de liefde uit het hart stromen, door de handen, om verbinding te maken met de ziel van de ene het ontvangen van de massage. Genezing wordt verhoogd door liefde, liefde ontvangen en liefde gegeven. In de Oxford dictionary de definitie van liefde is dol, een diepe of hartstochtelijke genegenheid om iemand of iets-aan de Hawaiianen is het zo veel meer, het omvat ook tolerantie, vergeving, acceptatie, niet arrest, waardering, mededogen, respect en zo veel andere elementen-dit is het fundament van een Lomi Lomi massage.

Met liefde, Lucyna

Wat is in mijn fee?

€1 per minuut met een intake voor de  eerste sessie; niet meer dan €90 per een keer.

Ik zal zo veel tijd als nodig is, dus gelieve 2 uur ter plaatse te reserveren.