een buik-het is waar we allemaal begonnen  

Het idee van de vergaderingen voor vrouwen, met name zwangere en hun partners, ontstond uit de behoefte van mijn hart. Ik heb gemerkt dat wij,vrouwen,  geen veel mensen hebben om te praten over onze angsten tijdens de zwangerschap. We horen dat het gaat om een mooi tijd en de bevalling doet het pijn. Andere gevoelens die verschijnen zijn bekend als taboe. Ik ben een moeder zelf, ik heb twee mooie en gezonde dochters, en ik weet dat de zwangerschap en de bevalling  de invloed op onze en onze kinderen  leven heeft. Voor mij was het een nieuwe ontdekking. 

Hoe je jezelf voorbereidt op de bevalling van een baby,gaat direct  invloed hebben voor jezelf. Je hebt de invloed op hoe om te interageren  je kracht, vertrouwen  in je lichaam en laat bewust toestaan moeder natuur te werken. Je hebt deze kennis in je. Je hoeft niet ver te zoeken, ik zal u alleen helpen om het te zien en de mededeling van de leven-gevende kracht van adem, aanraken, nabijheid te voelen. De bevalling is een taak en elke taak vereist het gebruik van bepaalde vaardigheden. Weten hoe belangrijk is het moment  voor jou als een vrouw en voor de baby zelf, zal ik u helpen om vole gereedheid  van uw lichaam en geest te bereiken.

Als een doula, zal ik jou steunen  en uw partner. Massages, acupressuur, kruidengeneeskunde, homeopathie en aromatherapie- die techniquen gebruik ik. Bovendien zal ik je leren de ademhalingstechnieken. Mijn rol is om je te helpen met de overgang naar de nieuwe fase in je leven op een positieve en zachte manier. Ik bied steun tijdens zwangerschap, de dienst als doula tijdens bevalling en na bevalling aan, postpartum services as postpartum doula en naturlijke en holistische kraamzorg.