Welkom cadeau  €150 bij kiezen mijn Kraamzorg diensten

Onze eerste “meet-and-greet” afspraak geeft geen kosten voor jou.

Doula diensten 

Twee prenatale bezoeken aan coping-technieken, ontspanning vaardigheden te leren, en praktijk communicatiestrategieën voor tijdens de bevalling
Een prenatale bezoek met uw medische dienstverlener, of met uw familie en/of vrienden die zullen worden bij je bevalling, om sterke relaties op te bouwen
Hulp in het bespreken en schrijven je geboorte plan 
Ondersteuning via telefoon en e-mail van zwangerschap tot postpartum
On-call beschikbaarheid voor de maand rond je datum +/2 weken
Ondersteuning voor arbeid thuis voordat u naar uw geboorte locatie (als van toepassing)
Continue ondersteuning voor je en je geboorte team tijdens bevalling
Geboorte fotografie en/of video (optioneel)
Een postpartum bezoek voor praktische postpartum ondersteuning en geboorte reflexie
Perinatale middelen en  verwijzingen naar professionele lokale specialisten

Over jouw doula

Als een doula dienstverlener, help ik vrouwen blijven sterk en kalm tijdens de geboorte.

Ik bied constante aanwezigheid en continue ondersteuning  tijdens de bevalling. Als je doula, ik werk voor je rechtstreeks, niet voor je verzorger of ziekenhuis. Mijn doel als je doula is om volledig aanwezig te zijn voor je-fysiek en emotioneel. Door het gebruik van actieve luistertechnieken, zal ik mijn rol aanpassen aan jouw behoeften en proberen om de communicatie te bevorderen tussen alle leden van jouw bevalling team.

Voor de bevalling

Na onze eerste vergadering, zal ik een ontmoeting met u en uw geboorte metgezel (s) voor een prenatale bezoek. Dit geeft ons een kans om elkaar te leren kennen voor de geboorte. Tijdens het prenatale bezoek, zullen we bespreken uw prioriteiten voor de geboorte en zoals alle zorgen of hoopt u kan hebben.

Ik ben altijd blij om leren kennen  jouw verloskundige vooraf. Ik kan  op een van jouw afspraken met jouw mee. De doula rol is nieuw in Nederland, dus het is belangrijk dat we de tijd nemen om een open dialoog met zorgverleners, en dat we opbouwen van vertrouwen en een goede werkrelatie. Ik wil weten hoe we het beste kunnen samenwerken om een positieve geboorte ervaring voor jou te creëren. Ik  steun jouw voorbereidingen voor de geboorte en
ouderschap door het aanbieden van oefeningen, activiteiten,  en verwijzingen naar andere middelen als het nodig is. Ik wil in contact blijven via telefoon en/of e-mail in de weken voorafgaand aan jouw bevalling.
Ik adviseer je ook een zwangerschapscursus te volgen.

Is dat al de bevaling ?

Bel me als je denkt dat het begint, zelfs als je geen ondersteuning nodig hebt nog op dat moment. Als ik niet in staat om de telefoon op te halen ben, laat dan een bericht en ik zal bellen u terug zo snel mogelijk.

Ik zal met je beslissen of ik zou dan komen of wachten op
verdere verandering. In het geval van een  vroege bevalling, of een inductie, kom ik wanneer je  in actieve bevalling ben of anders indien gewenst. Ik moet ongeveer 60 minuten  hebben om je te bereiken vanaf het moment dat je mij vraagt om te komen. Wij zullen  ook samen beslissen waar te ontmoeten- bij je thuis, het geboortecentrum, of de ziekenhuis. Behalve voor buitengewone omstandigheden, zal ik bij je blijven gedurende bevalling  en na de geboorte. In de zeldzame omstandigheid dat ik niet kan deelnemen aan juw bevalling, zal ik bellen met een back-up doula. Als je in de bevalling voor 37 weken gaat, zal ik het best doen om zo spoedig mogelijk te komen, of maak ik een back-up regelingen indien nodig.

Tijdens de bevalling

Ik bied de services ,waaronder massage, counter pressure , geleide visualisatie, posities en beweging, ademhalingstechnieken, warm en koud packs, focus punten, verbale aanmoediging, en psychische ondersteuning. Ik breng mijn kennis van de stadia van de bevalling en kan bieden geruststellingde suggesties als de bevalling vordert. Afhankelijk van onze afsprakken, ik kan ofwel je ondersteunen of je partner te helpen erbij. Ik denk dat vrouwen met succes kunnen omgaan met de bevalling op verschillende manieren en mijn doel is om je  te ondersteunen bij het vinden van de methode die voor jou werkt in elk moment van dit proces.

Na de geboorte

Ik zal met u blijven voor een uur of zo na de geboorte, totdat u comfortabel en klaar voor rustige tijd met dierbaren. Ik sta open om te luisteren naar je geboorteverhaal.
Het nemen van de tijd om vreugdevolle of moeilijke momenten van de geboorte te verwerken met jou.
Het geboorte team en jouw doula kunnen beïnvloeden hoe je je baby verjaardag herinnert voor de komende jaren.

Als doulas, we doen niet:

-Uitvoeren van klinische taken. Dit omvat taken zoals het nemen van bloeddruk, foetale hart controles, en vaginale examens.
-Beslissingen te nemen voor je. Ik zal je helpen om de informatie die nodig is om een weloverwogen beslissing. 

Mijn rol is om te dienen, te luisteren en te helpen in plaats van te geven instructies.
-Spreken met het personeel namens je. Ik zal jouw zorgen met je bespreken en suggereren opties, maar je of jouw dierbare zal rechtstreeks spreken met de klinische personeel.

Ik ben er om de communicatie met uw zorgverlener te bevorderen.

Uitleg van de vergoedingen

Ik zal alles doen om de hier beschreven diensten te leveren. We bespreken ook  de back-up doula . Als de back-up doula is bij jouw bevalling voor deze of een andere reden, mijn vergoeding
blijft detzelfde, zodat ik kan betalen de back-up doula. Ik adviseer  jouw plannen voor doula ondersteuning met jouw
verloskundige te bespreken. 
Het is jouw verantwoordelijkheid om mij te bellen wanneer jouw bevalling begint.

Mijn vergoeding blijft dezelfde, ongeacht de lengte van de geboorte. Als je me belt, en ik ben niet in staat om jouw bevalling bij te wonen en je was niet geholpen door een back-up doula, je hebt recht om restitutie te vragen . In een van de omstandigheden, zal ik altijd beschikbaar zijn voor postpartum bezoeken, indien nodig. Dit contract kan worden beëindigd door een partij, te allen tijde, voor enige reden.

Kosten

De kosten voor de doula service package zijn hieronder beschreven. De registratie kosten met ondertekende contract, en het saldo  twee weken voor de bevalling.  De  inschrijvingskosten €150 van €250, worden niet terugbetaald zodra je mijn diensten hebben gecontracteerd, als ik zal geen potentiële geboorten van andere klanten voor hetzelfde tijd nemen. Indien je interesse hebt in een van de aanvullende diensten, we zullen ze bespreken op het prenatale bezoek.

Geboorte doula diensten:

€250 inschrijving: betaald wanneer een overeenkomst ondertekend €150 kraamzorg korting als je van mij kraamzorg neemt
€690 saldo betaald tot eind van 35 week (totaal €940)
€ 0,19/km kosten van de reis voor een geboorte (fiets afstand :-), Amsterdam, Haarlem,  geen kosten)

Aanvullende diensten:

€0 bij aanvulende verzekering Kraamzorg                                              €75 massage Lomi Lomi Hapai mama sessies 90 min.
€75 uitnodiging van de baby (vanaf 41 + 4 dagen)
€75 extra prenatale of postpartum bezoek
€160 placenta capsuleren
€150 Rebozo sluiting ritueel