ALOHA

“Wanneer de student klaar is, zal de leraar verschijnen”

En we zijn allemaal studenten en docenten in een.

https://lamc360.eu/body/massage/

Massage is een van de oudste en krachtigste vormen van genezing. Lomi Lomi is een van de meest diepgaande vormen van massage.

Dus, wat maakt het zo speciaal, wat is het, hoe werkt het verschilt van andere Massage, hoe werkt het “werk”?

Ik ben vaak gevraagd wat Lomi Lomi betekent.

Het woord Lomi Lomi betekent gewoon massage. Wat het is, is een unieke helende massage afgeleid van de oude Polynesische en meer specifiek de meester genezers van Hawaï.

Om te begrijpen van de diepte van Lomi Lomi massage, het helpt om een goed begrip van de Hawaiiaanse filosofie genaamd Huna, en hoe de filosofieën van Huna betrekking hebben op bodywork en genezing.

Dit stroomt met totale energie, met behulp van de lange continue, vloeiende strokjes, gecombineerd met de zeer liefdevolle aanraking, ontspant het hele wezen, assisteert in een loslaten van oude overtuigingen, patronen en gedragingen die beperkingen veroorzaken en die worden opgeslagen in de cellen van onze lichaam. 

De Hawaiianen kijken naar dingen in termen van energiestroom, naar aanleiding van het idee dat een idee of geloof kan blokkeren energiestroom zo veel als spierspanning kan. Lomi Lomi helpt vrijlating van de blokkades, terwijl op hetzelfde moment het geven van de energie nieuwe richting.

Wanneer de harmonie ontbreekt het effect is pijn: fysiek, mentaal, emotioneel of spiritueel. De ziekte is een staat van spanning, die tot weerstand leidt die energie beweging blokkeert. Lomi Lomi helpt deze losmaken en daarom vergemakkelijkt de weg naar genezing. Op het fysieke niveau, door Lomi Lomi stress en spanning zijn opgelucht, bloed en lymfestroom bijgestaan en de eliminatie van afval en toxinen gestimuleerd.

Dus, wat gebeurt er tijdens een Lomi Lomi massage? Hoe wordt het uitgevoerd?

Lomi Lomi begint meestal met een stilte tussen de masseur en de klant. De cliënten worden gevraagd om hun voornemen voor om het even welke genezing te plaatsen zij zouden willen ontvangen. De masseuse werkt dan heel intuïtief met de klant. In dit opzicht is er geen vast formaat of volgorde voor de massage en geen twee massages zullen ooit identiek zijn.

De massage wordt gegeven in vloeibare, ritmische beweging met behulp van de onderarmen en de handen. Sommige mensen hebben dit beschreven als het gevoel dat zachte golven bewegen over het lichaam. Zoals ik al eerder zei, terwijl de techniek is belangrijk, de prioriteit is liefdevol het lichaam, met behulp van intuïtie, zodat de massage is “recht” voor de klant. De client op de tafel is niet gezien als iemand te worden vastgesteld, maar een wezen te worden teruggegeven aan harmonie en evenwicht. Het is belangrijk om te onthouden dat de masseur niet geneest, maar is de facilitator voor de genezing.

Een ander belangrijk verschil met andere massage is dat de persoon legt direct op het vinyl van de tafel en niet op een handdoek en in plaats van volledig gedekt door handdoeken, wordt gedekt door een klein vel of handdoek verlaten het grootste deel van het lichaam blootgesteld tijdens de massage , terwijl het handhaven van de ontvangers bescheidenheid. Dit maakt het een stuk makkelijker om uit te voeren zonder interruptinging de stroom van de massage. Je kan denken dat het moet erg koud in het midden van de winter. Om dit te overwinnen en zorgen voor het comfort van de klant, kachels kunnen worden gebruikt om de kamertemperatuur te handhaven op een warm niveau.

Omdat demasseur werkt intuïtief, een massage kan worden traag en zeer ontspannend of soms kan het een beetje sneller en dus meer verkwikkende en verlevendigen aan het lichaam. Soms is de ontvanger kan ervaren een emotionele vrijlating als de massage kan vrijgeven en verschuiving negatieve emoties, negatieve overtuigingen en andere “stuff” dat is opgeslagen in de cellen van het lichaam, met de helende effecten van de massage voortgezet lang na de massage is voorbij.

De massage kan worden gedaan door een persoon of door twee of meer mensen samen te werken. 

Met liefde, Lucyna

Wat zijn de kosten?

€1 per minuut met een intake voor de  eerste sessie; niet meer dan €90 per een keer.

Ik zal zo veel tijd als nodig is, dus gelieve maak 2 uur vrij voor jezelf.